Strijd om MenSport traditietrofee is losgebarsten

0
547

Met de start van het seizoen bij de NVTG is ook de competitie om de MenSport Traditie Trofee begonnen. Deze kan gewonnen worden door deelnemers die met een authentiek rijtuig deelnemen aan de Concoursen voor Traditionele Aanspanningen, kortweg CTA, of CTA-Plus genoemd in de Categorie 1.

Van alle behaalde scores in de presentatie gedurende het seizoen worden de drie hoogst behaalde scores bij elkaar opgeteld waarbij de hoogst geëindigde deelnemer de winnaar van de MenSport Traditie Trofee is.

Charette

Met inmiddels zeven wedstrijden achter de rug gaat de heer Maathuis met zijn Franse Charette aan de leiding. De Twenterit in Delden was een Pilot wedstrijd. Daar zijn geen cijfers in detail gegeven, waardoor dit evenement niet meetelt voor de bokaal.
Met de uitslagen van de CTA-Plus in Eefde (gisteren) kwam er een verschuiving in het klassement, omdat deelnemers nu vaker voor een 2e en 3e keer deelnemen nu het seizoen in volle gang is.

Puntentelling

Wil je weten hoe de beoordeling in zijn werk gaat? Lees dan pagina 59 van de laatste MenSport.
De huidige stand van de MenSport traditietrofee vind je hier

Foto: Shutterstock