BDA leden winnen op CIAT Haras du Pin

0
130

In het weekend van 9 en 10 juli werd op de prestigieuze staatsstoeterij van Frankrijk in Normandië een Concours international de tradition verreden. Op deze locatie vinden er bijna wekelijks grote paardensportevenementen plaats van dressuur, jumping, samengestelde menwedstrijden en nu dus voor de tiende maal een wedstrijd met traditie rijtuigen.

Behalve vele Franse deelnemers waren er ook Belgen ,een Duitser en een Nederlander vertegenwoordigd. Van deze niet-Fransen waren er 3 leden van de Belgium Driving Association; zij wonnen elk hun klasse.

BDA menners

Marc Matthys won de tandem pony klasse , Ides Cornillie won de enkelspan paard en werd tevens algemeen dagkampioen, Bert Lockefeer won de enkelspan pony klasse en was tweede in het algemeen klassement.

Foto’s: Josselyne Gallas,Anes de Marolles en Mieke Lockefeer