Maldegem ment voor Eye Hope

0
85

Op 1 oktober is er een menfestijn met een recreatiedivisie en een traditiedivisie met als doel geld in te zamelen voor de Stichting Eye Hope, die wetenschappelijk onderzoek steunt naar de ziekte van Wolfram, een variant van MS. Bij de traditiemenners is men bekend met deze ziekte omdat de bekende traditiemenner Ludo Vandenbussche een kleinzoon van acht jaar heeft die aan deze ziekte lijdt.
Maldegem ment voor Eye Hope vertrekt vanaf de Gidsenlaan en Stadspark Maldegem op zondag 1 oktober vanaf 9.30 uur met de recreatiekoetsen voor een rit van 25 kilometer met twee stops. Aankomst is voorzien rond 12.00u, waarbij er tot 13.30 uur de mogelijkheid is om enkele proeven of een kegeltjesparcours te rijden. Het vertrek van de traditiekoetsen voor een rit van 15 kilometer is om 12.00 uur. Zij komen aan rond 14.00 uur in het stadspark met eveneens de mogelijkheid tot het rijden van proeven en een kegeltjesparcours. Vanaf 10.00 uur zijn er minipaardjes en pony’s in het park die bereden kunnen worden door kinderen. Dan is ook de tent open voor een drankje en vanaf de middag staat er pasta alsook gegrild vlees met groentjes op het menu. Voor de menners en hun begeleiders is dit inbegrepen in de inschrijving, samen met één drankje. Voor bezoekers zijn er drank en eetbonnetjes te verkrijgen. Er zullen talrijke nevenactiviteiten zijn. Inschrijven voor deelname is mogelijk tot 24 september via www.menvereniging-nieuwege.be of ludovandenbussche@telenet.be .

Maldegem Ment_flyer_HR2