Paardenrally Velden-Straelen-Velden

0
98
Foto: Carmen Nagtegaal

Paardensportvereniging ‘Zeldenrust’ Velden en ‘Reit- und Fahrverein Straelen’ organiseren op 17 september een grensoverschrijdende paardenrally. Dit jaar de 30e editie.
De route wordt uitgezet voor zowel aanspanningen als ruiters. Er kan individueel en in groepen gestart worden vanaf Manege de Molendijk te Velden. De rit gaat door het schitterende Nationaal Park De Maasduinen naar de Manege in Straelen en weer terug. De lengte van deze rit is voor zowel ruiters als aanspanningen ongeveer 25 kilometer. Natuurlijk is er net als eerdere jaren een mogelijkheid om een gedeelte van de route te rijden, bijvoorbeeld vanaf Manege de Molendijk naar de manege te Straelen. Echter dan zal je trailer naar de manege te Straelen gebracht dienen te worden. Iedereen is van harte welkom en de beide verenigingen hopen ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers te verwelkomen. Voor verdere informatie zie: www.psv.zeldenrust.nl