Hippiade Mennen verplaatst naar 23 september in Nijkerkerveen

0
1754

Het grasterrein van het Nationaal Hippisch Centrum heeft de afgelopen week door langdurige, zware regenval flink te verduren gehad. Vandaag is besloten dat het niet verantwoord is om de Hippiade Mennen op het terrein te laten verrijden. Het evenement is verplaatst naar zaterdag 23 september bij Ruitersportcentrum Kraaij in Nijkerkerveen.

Oorspronkelijk was het evenement gepland op zaterdag 16 september a.s. ‘Het is natuurlijk heel spijtig dat we de Hippiade Mennen niet op ons eigen centrum kunnen houden’, zegt algemeen directeur van de KNHS Rens Plandsoen. ‘Er is de afgelopen dagen zoveel regen gevallen en het terrein is al weken intensief gebruikt voor grote evenementen. Het grasterrein dat nodig is voor tien dressuurbanen en het parkeren is nu onvoldoende veilig. Gelukkig is de prachtige accommodatie van manege Kraaij beschikbaar en kan de Hippiade Mennen volledig verplaatst worden.’

Over Ruitersportcentrum Kraaij
Ruitersportcentrum Kraaij faciliteert al jaren grote menwedstrijden. Zo werd eind juni daar ook het Districtskampioenschap Oost gehouden.

Adres:
Ruitersportcentrum Kraaij
Blokhuizersteeg 9
Nijkerkerveen
www.ruitersportcentrum.nl