Tamara Pijl
Tamara Pijl

FEI-proef voor enkelspannen op driedaagse SWM Nijkerkerveen

Algemeen

Op en rond de terreinen van Ruitersportcentrum Kraaij in Nijkerkerveen wordt van 22 tot en met 24 juni voor het eerst een driedaagse samengestelde menwedstrijd gehouden. Voor de kaderleden en menners enkelspan paard en – pony met internationale aspiraties is deze wedstrijd aangewezen om de FEI–proef te kunnen rijden. De dressuur vindt plaats op vrijdag, de marathon op zaterdag en afsluitend op zondag de vaardigheid, zoals bij internationale wedstrijden. De wedstrijd is opengesteld voor alle klassen.

FEI-omstandigheden

De FEI en KNHS Z – klasse rijden de dressuur in de 100 x 40 meter ring met eb- en vloedbodem; een uitstekende gelegenheid voor de hogere klassen om eens in FEI – omstandigheden te rijden. De kaderleden en menners enkelspan paard en – pony met internationale aspiraties die de FEI–proef willen rijden, dienen dit duidelijk aan te geven bij inschrijving. De afsluitende vaardigheid zal uitdagend, beslissend maar voor iedereen te doen, gebouwd worden.

Inschrijven

Er is een mogelijkheid tot overnachten en boxhuur. Inschrijven kan vanaf vandaag en uitsluitend via MijnKNHS, waarna de deelnemers een apart invuldocument per mail toegestuurd krijgen. Bekijk hier meer informatie Bron: Hoefnet