koos peelbergen GO
koos peelbergen GO

Tickets voor mensportfeest Paard&Koets nu al verkrijgbaar

Algemeen

Paard&Koets, het grootste mensportfeest van de wereld, is dit jaar op 20, 21 en 22 april. Naast alle aspecten op het gebied van de aangespannen sport vinden op Equestrian Centre de Peelbergen ook nog eens de Internationale Menwedstrijden Kronenberg plaats.

Het uitgebreide promodorp biedt volop mogelijkheid om te shoppen, er is een educatief programma met bekende menners en trainers, je ontmoet andere mensportliefhebbers én geniet alle dagen van spannende sport. Kaarten zijn nu al verkrijgbaar. In Mensport nummer 2 en 3 vind je een bon die korting geeft op de tickets!

Meer dan honderd stands, demonstraties

Paard&Koets beschikt op de nieuwe locatie over twee beurshallen met ruim honderd stands en twee indoor én outdoor demonstratiepistes. De spannende internationale marathon kun je op zaterdag- en zondagmiddag ook volgen vanuit het promodorp, waar twee marathonhindernissen worden geplaatst. Op het buitenterrein vind je naast het marathonparcours twee dressuur-/vaardigheidspistes en stands van stamboeken. * 2 beurshallen met 150 stands * 2 demonstratiepistes binnen * 2 demonstratiepistes buiten * 2 dressuur-/vaardigheidspistes * Marathonparcours (óók in en om de beurshallen)

Bekende mentrainers

Ook dit jaar zijn weer bekende (internationale) trainers aangetrokken om een educatief programma te verzorgen. Een greep uit de namen van 2018: Wim de Poorter, Leonne van Gestel, Lammert Haanstra, Berry van den Bosch, Betinna Winkler en Jan van den Berghe. De lijst wordt wekelijks aangevuld. Kijk voor meer informatie over Paard&Koets op www.paardenkoets.nl. Persbericht Paard&Koets  
koos peelbergen GO