MennenBixiedag 2016© DigiShots
MennenBixiedag 2016© DigiShots

Opgeven voor de Voskamp MenSport Jeugd Cup kan nog!

Algemeen

Ben je nog geen 21 jaar? Dan kun je je nog altijd opgeven voor de Voskamp Hall MenSport Jeugd Cup! De finale wordt gehouden op zaterdag 25 mei tijdens het Diergeneeskunde Outdoor Event (DOE) op De Uithof in Utrecht.

KNHS-uitslagen opsturen

Meedoen is eenvoudig. Laat zo snel mogelijk je eigen gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, naam paard/pony) weten en stuur  vóór 10 mei je KNHS-uitslagen over de maanden december tot en met april door naar info@mensport.nl. Als je drie vaardigheids- en dressuurproeven gereden hebt, kun je je al opgeven; dat kan dus in principe al als je twee keer op wedstrijd geweest bent!

Hoofdprijs: les van Bram Chardon

Zodra we weten wie de deelnemers zijn, maken we deze namen bekend op mensport.nl. Alle finalisten maken kans op de hoofdprijs: een les van wereldbekerwinnaar Bram Chardon. Ook verder zijn er mooie prijzen te winnen en iedereen krijgt een mooie herinneringsmedaille.

Voskamp MenSport Jeugd Cup

Meer over de Voskamp MenSport Jeugd Cup en hoe je deelneemt.

Iederéén kan deelnemen aan DOE!

Ook als je geen finalist van de Jeugd Cup bent, kun je op 25 mei meedoen in de Jeugdrubriek. Na afloop van die wedstrijd huldigen we de competitie- en de dagwinnaar! Op het Diergeneeskunde Outdoor Event (DOE) is traditiegetrouw veel ruimte voor mensport: voor zowel junioren als senioren is er dressuur, een mini-marathon en vaardigheid, waar iederéén aan kan deelnemen. Inschrijven voor de mensportonderdelen is nog altijd mogelijk! Alles op een rij: 25 mei is het zover: dan is de FINALE VAN DE VOSKAMP MENSPORT JEUGD CUP! - Mooie prijzen (hoofdprijs: les van Bram Chardon!) - Gratis deelname - Voor alle deelnemers een goodiebag en medaille - Start ca. 11.00 uur op Diergeneeskunde Outdoor Event (DOE) in Utrecht (ex Dag van het Aangespannen Paard) - De finale bestaat uit het rijden van een vaardigheidsproef die óók beoordeeld wordt op stijl; telt ook mee voor winstpunten - Opgeven voor de Jeugd Cup-finale kan nog: info@mensport.nl - Er is een competitiewinnaar én een dagwinnaar, dus heb je niet meegedaan aan de competitie, dan kun je je nog wel opgeven voor de dagprijs!

Meer over DOE

Het ‘Diergeneeskunde Outdoor Event’ (DOE) is een educatieve en gezellige buitendag voor dierenliefhebbers van jong tot oud op het terrein van de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, georganiseerd door studenten Diergeneeskunde. Met shows en demonstraties, een mini-marathon, workshops, lezingen, rondleidingen over delen van de faculteit en een gezellige streekmarkt.

Ex-Dag van het Aangespannen Paard

Het ‘Diergeneeskunde Outdoor Event’ was van 1990 t/m 2018 bekend onder de naam ‘Dag van het Aangespannen Paard’. Adres: Yalelaan 1 3584 CL, Utrecht. Wil je meer weten over het evenement op 25 mei of over de door DOE georganiseerde menwedstrijden? Kijk dan snel op www.diergeneeskundeoutdoorevent.nl. De toegang voor DOE is gratis. Foto: DigiShots
MennenBixiedag 2016© DigiShots
MennenBixiedag 2016© DigiShots