Cover mensport 3-cover
Cover mensport 3-cover

MenSport 3: Topmenners in coronatijd, onderhoud van koets en wei, trainer & pupil en meer

Algemeen

MenSport 3 is uit! De abonnees kregen ‘m eind vorige week in de bus en deze week ligt ‘ie in de winkel. Met aandacht voor de menners Koos de Ronde, Boyd Exell en Glenn Geerts, die uitgebreid aan het woord komen over hoe het met hen gaat in coronatijd. En: het is de tijd dat de paarden weer de wei in gaan. Voordat je ze naar buiten ‘stuurt’ is het raadzaam om je weide en de omheining langs te lopen. De tips en trics.

APK voor koets en wei

Een kwestie van onderhoud is ook de koets; goed materiaal is alles en dus is het van belang dat je koets af en toe een apk krijgt en tip top in orde is. Lessen is in deze tijd niet altijd mogelijk, maar in MenSport toch de kans om je kennis bij te spijkeren. In trainer-pupil gat Edwin van der Graaf aan de gang met Tim Redert.

Mentalent en Allemaal familie

We maken kennis van Mentalent Niels Jonkers. Ook Rodinde Rutjens is een talent, al heeft zij zich inmiddels al ruimschoots bewezen. In ‘Allemaal Familie’ wordt zij geïnterviewd samen met vader Riny en moeder Jolanda. En: wat doe je met asbest op je stal of hal? Wat komt er bij kijken? Alle ins en outs. Bestel MenSport 3 via paardenmagazines.nl