Letty.com
Letty.com

MenSport@Home-competitie l Win menhandschoenen van Letty’s Design!

Algemeen

Als je meedoet met de MenSport@Home-competitie maak je kans op verschillende prijzen, waaronder speciale menhandschoenen van Letty’s Design, beschikbaar gesteld door ’T Peerdewinkeltje! Letty Donselaar is de eigenaresse van T’ Peerdewinkeltje. Ze specialiseert zich niet alleen in de ruitersport, maar ook de mensport is een belangrijk aspect in haar winkel. “Ik heb mijn bedrijf gestart in 1979, toen de mensport nog in de kinderschoenen stond”, blikt Letty terug. “Sinds toen heb ik me vrij snel gespecialiseerd in de mensport, omdat daar nog weinig van op de markt was, maar er wel veel behoefte was om de sport wat makkelijker en veiliger te maken”. Letty heeft in de loop der jaren heel wat men-artikelen bedacht, ontwikkeld en gemaakt, en op de markt gebracht. “En dat gaat nu eigenlijk de hele wereld over”.

Veiliger en beter

Toen de mensport steeds populairder begon te worden, heeft Letty een bokrechters-cursus gevolgd. “Die cursus kreeg ik van Daan Modderman, dat was natuurlijk de goeroe op het gebied van mennen”, vervolgt ze. “Hier heb ik heel veel geleerd, omdat we ook echt met de menners mee mochten op marathon. Daar heb ik, naast heel veel geleerd over jureren, ook gekeken hoe het mennen veiliger en beter kon. Door te kijken heb ik veel inspiratie opgedaan, om producten te maken”. Het eerst product wat Letty op de markt bracht waren menhandschoenen, die daarvoor nog niet bestonden. “Ik heb gevraagd en nagekeken bij de menners waar zij behoefte aan hadden, en daar is toen een menhandschoen van peccary leer uitgekomen. Dit leer was heel sterk, en het model handschoenen was heel sterk en had verstevigingen op de handschoen, waar de leidsels lopen. Hierdoor gingen zowel de handschoenen, als natuurlijk de vingers, niet meer kapot, en hield je optimale grip tijdens het rijden. Dat was toen een model dat iets langer was dan een normale menhandschoen, van bruin leer, want dat hoorde zo”.

Voor iedereen wat

Omdat de eerste menhandschoenen zo goed in de smaak vielen, zijn er in de loop van de jaren nog heel veel modellen bijgekomen. “Inmiddels heb ik acht verschillende types menhandschoenen, die ik in alle maten op voorraad heb. Dus ik kan iedereen helpen, of je een klein of groot budget hebt, ik heb voor iedereen wat”. Letty Donselaar van ’T Peerdewinkeltje, dat gevestigd is in Veenendaal, stelt als tweede prijs van de MenSport@Home-competitie een mooi paar handschoenen beschikbaar. De winnende menner krijgt Speciale menhandschoenen van Letty’s Design t.w.v. 29,95,- euro. De eerste prijs van de MenSport@Home-competitie is niks minder dan een online les van Bram Chardon. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven voor de online wedstrijd! Bron: WeAllRide /MenSport
Letty.com