MennenBixiedag 2016© DigiShots
MennenBixiedag 2016© DigiShots Mennen Bixiedag 2016 © DigiShots

Feedback op je online proef met MenSport@Home!

Algemeen

De MenSport@Home-competitie staat alweer een tijdje open en vele video’s zijn alweer voorzien van feedback! Tot en met 28 februari kan je jouw beelden insturen om ze niet alleen te laten voorzien van tips, maar ook gelijk kans maakt op vele prijzen!

Hoe werkt het?

Het concept is simpel; kies een klasse die bij jou en je paard past en film je proef. Vervolgens maak je een account aan via de website van WeAllRide, waar je je gekozen proef kan betalen en vervolgens gelijk je beeldmateriaal in kan leveren. Binnen 48 uur krijg  je een protocol terug dat is voorzien van tips en feedback van onze gerenommeerde juryleden.

Vele prijzen

Als je meedoet met de wedstrijd maak je kans op leuke prijzen, per klasse wordt er een ranking opgesteld. Alle nummer 1 winnaars krijgen een online les van Bram Chardon t.w.v. 65,- euro. De nummers 2 krijgen speciale menhandschoenen van Letty’s Design t.w.v. 29,95,- euro. Alle nummers 3 verdienen een plekje in de Mensport spotlights door middel van een interview. Meedoen kan hier. Foto: DigiShots