Afbeelding
Foto: Pieter van Es

25-jarig jubileum Menvereniging Vier- in Eén uit Ouddorp

Algemeen

Menvereniging Vier- in Eén uit Ouddorp vierde op 10 novemer jl. het 25-jarig bestaan. Het ontstaan van de vereniging kwam destijds voort uit het feit dat nieuwbakken vierspanmenners tijdens de les verzekerd moesten zijn. En dus ‘moest’ dat vanuit een vereniging. 

In de loop der jaren werden er naast de lessen steeds meer evenementen georganiseerd, waarvan in 2003 een grote marathon op het terrein van de Klepperstee aan de Vrijheidsweg in Ouddorp, met 80 deelnemers uit heel Nederland.

Minimarathon met wegtraject in september

Na 25 jaar is de vereniging, die 33 leden telt, nog steeds zeer actief, weliswaar niet meer in het organiseren van hele grote wedstrijden maar wel in veel diverse evenementen met als topper onze september Minimarathon met wegtraject.

Het lesterrein van de vereniging is bij tankstation De Haan en Ouddorp. Daarnaast mag de vereniging gebruik maken van een heuse Men-tuin met waterbak bij een van de leden in Ouddorp.

Juileumboekje

Het 25 jarig jubileum hebben we gevierd met een warm en koud buffet bij Restaurant Akershoek in Ouddorp en er is een jubileumboekje uitgegeven waar leuke verhalen en anekdotes van leden in staan. Veel sponsoren maken het weer mogelijk dat er de komende jaren mooi hindernismateriaal aangeschaft kan worden.

Avondrit

Vier- in Eén is een kleine hechte club die met elkaar ieder jaar weer leuke en afwisselende evenementen weet neer te zetten, onder het motto “Lol met je knol voor iedereen”.

Foto boven: Nienke Veenendaal met haar Vierspan Welsh-pony’s door Pieter van Es

Afbeelding