Afbeelding

Column Meike Paridaans: het eerste nummer Mensport & Showpaard!

Algemeen

Daar issie dan: het allereerste nummer van MenSport & Showpaard! Begin april maakten we bekend dat MenSport en Showpaard samengegaan zijn. Daardoor is MenSport dikker geworden, maar het blijft hét informatieve magazine waarin de aangespannen sport centraal staat. 

Precies zoals je gewend bent, maar dan met extra Showpaard-nieuws, -achtergrondverhalen en -kalender. Door de redacties, mensen en middelen samen te voegen, staat de nieuwe titel MenSport & Showpaard sterker dan ooit tevoren. We geloven in de 1 + 1 = 3 formule.

Dit nummer staat vol met interessante en informatieve verhalen. Zo vind je er achtergrondinformatie over de vier nieuwe tuigpaardhengsten die dit seizoen voor het eerst gaan dekken. 

Daarnaast maakten we een bijzonder mooie rit door ‘het bos van de dansende bomen’, gingen we langs bij Wagenmakerij Verweij, spraken we over de liefde voor het Friese ras met Jelmer Chardon en abonnee Margreet Havelaar kreeg les van tandem-expert Cornelie de Geijter.

We spraken ook met interim-voorzitter van Mendistrict Noord Carolien Fischer over de focuspunten van het district en we besteden aandacht aan de concoursen in Ambt Delden, Houten en Exloo. Verder vertelt Teun Reedijk voor dit nummer over biezen, Christian Lesieur praat ons bij over de regels en richtlijnen voor koetslampen én we waren bij de minicursus voor tuigpaard- en hackneyrijders bij Stal Hammers in Zwartsluis.

Doordat MenSport en Showpaard nu samengegaan zijn, is de layout iets aangepast. Het magazine is opgedeeld in verschillende rubrieken: instructie, recreatie, authentiek, sport en Showpaard. Elke rubriek heeft zijn eigen kleur en de bijbehorende artikelen staan overzichtelijk bij elkaar. Heb je vragen over deze verandering of suggesties om de titel MenSport & Showpaard completer en aantrekkelijker te maken? Neem dan gerust contact met me op.

En ben je geen abonnee en wil je dit eerste nummer wel ontvangen, bestel hem dan heel makkelijk online.

Ik wens je heel veel leesplezier!

Meike Paridaans
Community Redacteur MenSport & Showpaard + Hoefnet
E-mail: info@mensport.nl


Afbeelding