Afbeelding

Restauratiecompetitie NVTG 2024

Authentiek

De restauratiecompetitie van de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij (NVTG) wordt in 2024 wederom georganiseerd in samenwerking met de Firma Van den Heuvel uit Valkenswaard. De competitie zal plaatsvinden tijdens de open deur dagen in het paasweekend van 2024.

In aanmerking voor deelname komt iedere amateur die een rijtuig restaureert en/of naar klassiek voorbeeld bouwt. U hoeft geen lid van de NVTG te zijn om deel te kunnen nemen.

Trofee, geldbedrag en advies

Naast de te winnen trofee is er ook een geldbedrag aan verbonden, ook ter beschikking gesteld door de firma Van den Heuvel & Zonen B.V. uit Valkenswaard. Daarnaast staan ervaren rijtuig restaurateurs binnen de de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij ter beschikking om u met raad (en daad) bij te staan bij het zoeken naar de beste oplossing voor de restauratie, mocht u daar behoefte aan hebben.

De eerste deelnemer heeft zich gemeld en bij deze dus ook de oproep aan een ieder die de afgelopen drie jaren zelf een rijtuig heeft gerestaureerd om zich aan te melden. 

Meer informatie & aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bert Lockefeer
Evert Ipenburg
Ad v.d. Pluijm

Meer informatie op de speciale pagina over de restauratiecopmpetitie.