Cover MenSport & Showpaard nr 3
Cover MenSport & Showpaard nr 3

Aanbieding!

Nieuws

Ben jij nog geen abonnee van MenSport & Showpaard, maar spreekt de content die we maken je aan? Wellicht is dit dé kans om abonnee te worden, want MenSport & Showpaard heeft nu een aanbieding!

MenSport & Showpaard is hét blad voor de aangespannen sport in Nederland en België. We delen mooie routes door middel van tekst en foto’s, gaan in gesprek met interessante mensen, van tandemrijders tot enkel-, twee-, vierspan rijders met paarden en pony’s, van recreatie tot en met (top)sport. We behandelen onderwerpen als training, welzijn, opinie, harnachement en bespreken specifieke ‘mensport’-vraagstukken. Daarnaast krijgt elke MenSport & Showpaard uitgave een abonnee les van een professional, dat te volgen is via video, beeld en tekst. Verder staat in elk nummer de Showpaard rubriek. Hier zijn onder andere concoursverslagen, achtergrond verhalen en interviews te lezen.

Wil jij meer lezen over recreatieve onderwerpen, instructies, achtergrondverhalen, verslagen en/of toegang tot het premium archief op de website? Sluit dan nu een jaarabonnement af! Je betaalt tijdelijk €79,50 in plaats van €82,50 en krijgt het Book of the Horse er gratis bij.

Klik hier voor meer informatie