Afbeelding
Tekst en foto Simone Timmerman

Elf menners geslaagd

Op zondag 13 maart 2022 werd er in Weert het examen Enkelspan menbewijs afgenomen van de 11 kandidaten die zich een driekwart jaar eerder bij De Aangespannen Haflinger regio zuid hadden aangemeld om deel te nemen aan een mencursus verzorgd door Berry van de Bosch.
Gelukkig was het een mooie zonnige dag en al had niet iedereen even goed geslapen stapten zij vol goede moed naar binnen voor het theorie-examen. Na een klein uurtje wist iedereen dat ze hiervoor geslaagd waren en konden ze aan het praktische gedeelte beginnen. Met drie aanspanningen met drie tot vier kandidaat-menners was het een flinke groep. Het duurde dan ook tot in de middag voor iedereen aan de beurt was geweest. Terwijl de examinator, Elbert Koelewijn, de resultaten op de diploma’s neerschreef aten de overige aanwezigen een lekkere lunch. Bij het uitreiken van de diploma’s had de examinator voor elke kandidaat een positieve opmerking en bleek al snel dat iedereen met vlag en wimpel was geslaagd.

Wij feliciteren: Irma Vijn; Emiel Hochstenbach; Hen Kuppens; Sandra Metten; Eveline Beelen; Sylvia Bongaerts; Kirsten Maessen; Astrid van Ekert; Marc van Ekert; Janet Schaeken en Nadine Beeren.