Afbeelding

Prachtige rit in Wallonië

Hierbij een uitnodiging aan alle menners met traditie aanspanning. U bent van harte uitgenodigd tot deelname aan de Henegouwse Kastelenrit op 11 september aanstaande! Routebeschrijving en communicatie gewoon in het "Nederlands”. De rit beslaat ongeveer 25 km, doorheen de kasteeldomeinen van Louvignies, Morval, Fouleng en Gages. Toeschouwers worden verwacht bij Mevrouw de Moreau de Villegas (Kasteel van Louvignies) en in de tuinen van de familie d'Oultremont (Open Tuinendag). U kunt er ook de families d'Ursel, de Lichtervelde en Amory begroeten. De tocht zal ook het mooie Lombise aandoen, en gaat over verharde - en zandwegen.
Bij start en aankomst zijn er presentaties, dus twee in totaal. Een onafhankelijke jury kiest de aanspanning die het meest overeenkomt met de "Belle Epoque”. De feestmaaltijd zal "cochonà la broche". Dus BBQ met varken aan het spit (40€/pp) waaraan ook buitenstaanders kunnen deelnemen, mits aan een bepaalde dresscode wordt voldaan (dresscode wit?). U kan dus gerust eigen publiek meebrengen aan de dis.
Deelnemers worden verwacht op de bivakweide van het Kasteel van Louvignies, rue de Villegas, 7063 Louvignies (bij mevrouw de Moreau +32 (0)477 45 40 27).). Website http://www.chateau-louvignies.be. Inschrijven is nog steeds mogelijk. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Bert Lockefeer +31 620625000