Afbeelding
Foto: Marlies Kranstauber-Reerink

Volgende keer in MenSport

Ook nummer 6 van MenSport belooft weer een mooie editie te worden, vol met prachtige verhalen, reportages en leerzame artikelen. Zo gaan Eveline Roseboom Meel en Eefje Harskamp op bezoek bij Martin van Ede, die na 44 dienstjaren als koetsier bij de Heineken brouwerij met pensioen gaat. Een veelzijdig paardenman die naast koetsier ook instructeur, organisator en wedstrijdmenner is of was. Marlies Kranstauber-Reerink heeft weer een mooie route voor ons in petto, ditmaal in de omgeving van Enschede, waarbij ze ook de grens met Duitsland oversteekt. En eveneens van haar hand een prachtige reportage over dertig jaar Stal Haanemeijer. En wat denken jullie van een bezoek aan de Koninklijke Stallen? 

Maar op het wedstrijdterrein valt ook genoeg te beleven: het NK vierspannen, het NK paramennen en het NK samengesteld pony's, om maar eens wat te noemen. Vast onderwerp in ons magazine is 'Abonnees krijgen les van..', dus dat belooft weer een leerzaam artikel te worden met daarbij een e-learning video op de vernieuwde MenSport-site. 

Verder besteden we weer aandacht aan de gezondheid van onze paarden en pony's, gaan we de regio in, en mogen we mooie prijzen weggeven.