Afbeelding

Volgende keer in MenSport

In de serie 'Abonnee krijgt les van…' is dit keer meervoudig tweespan kampioen Ewoud Boom de instructeur. Ewoud is een zeer ervaren tweespan-menner, heeft een groot aantal kampioenstitels op zijn naam staan en maakt al jaren deel uit van het Nederlandse team. Zijn hart ligt bij de marathon en deze les zal dan ook hierop gericht zijn. De e-learning video is na het verschijnen van het magazine gratis beschikbaar voor abonnees, via de website.
We gaan op bezoek bij Nederlands kampioen enkelspan mennen Rudolf Pestman, die zijn plannen drastisch moest wijzigen omdat hij zijn paarden Diesel en Farrell vanwege blessures uit de wedstrijdsport heeft moeten terugtrekken.
Het blijft dit keer een ietwat Noordelijke aangelegenheid, want de Mooie Route gaat door het Dwingelerveld en we gaan op bezoek bij Han Gankema, die een schitterende mensport-accommodatie heeft in Annen.

En dat is natuurlijk niet alles, het magazine staat weer vol met prachtige en leerzame artikelen over gezondheid, authentiek gerij, achtergrondinformatie en persoonlijke belevenissen. Ook zijn er weer mooie prijzen te winnen met de puzzel en de winactie!