Afbeelding
Foto: Alice Barbe

Volgende keer in MenSport

In nummer 2 vind je weer voor elk wat wils.  Zoals gebruikelijk trakteren we een abonnee op een les. Internationaal menner en opleider van jonge paarden en pony's Tonnie Cazemier verleende graag zijn medewerking aan een instructieverhaal in MenSport. Als abonnee kun je niet alleen veel opsteken van het artikel, maar ook van de bijbehorende instructievideo.  

We maken uitgebreid kennis met Irma Voorn, die nadat haar man Albert zijn springcarrière vaarwel had gezegd nu aan de beurt is om in de spotlights te staan. Met veel plezier en passie neemt ze deel aan  authentiek gerij-ritten en evenementen.

De wedstrijdmenner komt ook aan bod. We besteden volop aandacht aan de Strijd der Districten. En voor de recreatieve menner: Marlies Kranstauber-Reerink neemt je weer mee op een mooie route. Belgische Julien Vanhoenacker omschrijft zijn ideale menpony.

Het is fijn te merken dat elke keer onze mailbox volstroomt met oplossingen van de puzzel. Ook in dit nummer uiteraard weer een puzzel waarmee een mooie prijs te winnen valt.