Afbeelding

Puzzelen maar!

Win het Menbewijs boek!

Mennen kun je leren. Om plezierig en veilig te kunnen mennen, moet je je een aantal vaardigheden eigen maken. In dit boek staat omschreven wat je moet weten en wat je kunt verwachten tijdens de toetsen en het examen voor de basisopleiding 'Haal je menbewijs met plezier'. Het boek wordt gebruikt tijdens de basisopleiding, waar je onder andere leert hoe je je paard correct inspant, welke verkeersregels gelden en je scherpt je eigen vaardigheden aan. Met het menbewijs op zak ga je met vertrouwen op pad!

Bovendien organiseert de KNHS op 18 april de KNHS College Tour met Glenn Geerts. Lezers van MenSport krijgen €7,50 korting op tickets én er zijn licentiepunten te behalen voor instructeurs. Kijk voor meer informatie op pagina 2. 

Winnen?

MenSport geeft dit boek weg aan de winnaar van de puzzel. Mail het antwoord van de puzzel naar info@mensport.nl. Wie weet krijg jij het binnenkort thuisgestuurd!

Oplossing vorige MenSport

De oplossing van de puzzel in MenSport 1 is DRESSUURZADEL. De polo is gewonnen door Loes Haanappel. Van harte gefeliciteerd! De polo is onderweg.