Afbeelding
Made by Jessy Photography

Volgende keer in MenSport

MenSport nummer 3 wordt opnieuw gevuld met diverse onderwerpen. Zoals gebruikelijk trakteren we een abonnee op een les, deze keer van 'tandemspecialist' Cornelie de Geijter. Als abonnee kan je niet alleen veel opsteken van het artikel, maar ook van de bijbehorende instructievideo.

We maken uitgebreid kennis met Wagenmakerij en houtdraaierij Verweij: drie generaties van overgeleverde kennis. Daarnaast besteden we aandacht aan de internationale wedstrijd in Exloo, de generale repetitie voor het EK Vierspannen en het WK Paramennen én het internationale debuut van Lisa KleinJan en Kobus. Marlies Kranstauber-Reerink zocht voor de recreatieve menner weer een mooie route uit. Ze gaat naar het Speulderbos, dat ook bekend staat als 'het bos van de dansende bomen'. Daarnaast vertelt Jelmer Chardon over zijn favoriete menpaard en gaan we in gesprek met Rodrigo Verstraeten, de vaste backstepper van Glenn Geerts.

Het is fijn te merken dat onze mailbox elke keer volstroomt met oplossingen van de puzzel. Ook in het volgende nummer staat weer een puzzel waarmee een mooie prijs te winnen valt.