Media Primair organiseert Paard & Koets

Nieuws

Vanaf volgend jaar wordt Paard & Koets georganiseerd door uitgeverij Media Primair, o.a. uitgever van Het Showpaard en MenSport. Het evenement, met naast vele stands ook informatieve clinics en workshops, zal op een centrale locatie in Nederland plaatsvinden.

Medewerking van ervaren menners

De nieuwe organisatie zal niet alleen uit eigen kennis en ervaring putten, maar ook gebruik maken van de input en medewerking van heel veel menners. Ook de vorige organisator van deze unieke beurs, Academy Bartels, heeft haar medewerking toegezegd.

Eén groot mennersfeest

Met deze stap verwachten Media Primair en MenSport magazine de binding met de menwereld nog verder uit te breiden. Doel is in ieder geval om er weer één groot mennersfeest van te maken, met niet alleen een informatieve beurs, maar ook diverse clinics en workshops waar de menner iets aan heeft.

Paard & Koets 2020 vindt weer plaats in het najaar, zoals tot twee jaar geleden gebruikelijk was. Over een (centrale) locatie zijn de onderhandelingen nog gaande.

Op de hoogte

De komende periode houdt Media Primair u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Paard & Koets. Wij zien de toekomst in ieder geval met vertrouwen tegemoet.

Suggesties

Heef u suggesties over de invulling van deze nieuwe Paard & Koets? Deze zijn van harte welkom bij Trudy van der Hoek, telefoon: 06-30180345 - mail: info@mensport.nl.