Afbeelding
Johnny van Ingen

Veranderingen voor Showpaard

Nieuws

De concoursen zijn inmiddels weer van start gegaan en de lente heeft zich aangekondigd. Het belooft weer een machtig seizoen te worden. Natuurlijk gaan wij weer ons best doen om boeiende artikelen en achtergronden over de concoursen, succesvolle paarden en succesvolle rijders te publiceren. Daar kijken we enorm naar uit.

Er verandert echter wel wat vanaf het volgende nummer. Het Showpaard-magazine heeft de afgelopen jaren op zichzelf gestaan. Steeds vaker kwamen we er achter dat er veel raakvlakken zijn met de aangespannen sport en dat we daar eigenlijk meer gebruik zouden moeten maken. De krachten bundelen; 1 + 1 = 3. En dat hebben we gedaan. Vanaf magazine nummer drie zal Showpaard samengaan met MenSport. Een super dik en informatief magazine, waarin de aangespannen sport centraal staat en het Showpaard-nieuws, -achtergrondverhalen en -kalender een eigen plaats krijgt. Door de redacties, de mensen en de middelen samen te voegen, staat de nieuwe titel MenSport & Showpaard sterker dan ooit tevoren.

Uiteraard vind u in MenSport & Showpaard, naast de verslagen van de concoursen, de vertrouwde activiteitenkalender, uitslagen en achtergrondverhalen. U blijft dus volledig op de hoogte! Het eerste Mensport & Showpaard-nummer valt in de week van 9 mei op de mat. Uw abonnement wordt automatisch omgezet, daar hoeft u dus niets voor te doen.

Heeft u vragen over deze verandering, of suggesties om de mooie titel MenSport & Showpaard nog completer en aantrekkelijker te maken? Neem dan contact op met Community Redacteur Meike Paridaans, via info@hetshowpaard.nl.