Afbeelding

Winactie: Boek ‘Moordende paardenrace’

Winacties

‘Moordende paardenrace’ is de nieuwe thriller van thrillerauteur Vera Stupenea. Een uiterst spannend verhaal over een jonge vrouw die bij toeval in de glamourwereld van de paardensport terecht komt.

De glamourachtige wereld van de paardenraces en -handel (op de drafbaan in Wolvega en vele buitenlandse drafbanen) speelt een prominente rol alsmede het feit dat er in die wereld heel veel geld wordt vergokt. Door haar partner, een toonaangevend persoon in de Nederlandse drafsport, is Stupenea in aanraking gekomen met deze fascinerende wereld en bevat het verhaal derhalve diverse autobiografische elementen. Met inmiddels vier parels van thrillers kan Stupenea zich meten met menig Nederlands thrillerauteur. ‘Moordende paardenrace’ bevat diverse QR-codes die verwijzen naar speciaal ontwikkelde filmpjes en foto’s van paardenraces, paardenveilingen en dergelijke die de personages uit het boek bezoeken. De auteur huurde daar een professioneel bureau voor in om haar lezers een extra beleving te bieden. 

Winnen?

‘Moordende paardenrace’ is te bestellen via https://verastupenea.nl/product/pre-order-moordende-paardenrace/. Wil jij het boek ‘Moordende Paardenrace’ winnen? Scan dan snel de QR-code hieronder & maak kans!

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 8 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc in de vele winacties. Check snel via deze link welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding