Afbeelding

Winactie | Luxe editie boek ‘International Horse Show’

Winacties

Dit boek vertelt het (Engelstalige) verhaal over de International Horse Show, Olympia London. Het evenement werd zodanig bedacht en zat dusdanig in elkaar, dat Olympia op het hoogtepunt van het seizoen ook het middelpunt van het modieuze Londen werd.

Nooit eerder werd een paardenshow op een dergelijke grote schaal en met zoveel lef gepresenteerd. En zeker niet met een dergelijke gewaagde investering. London Olympia was de meest succesvolle paardenshow ooit gehouden, zeker op het gebied van de paardensport. Dit boek gaat over coaching, het ontstaan van de marathon en meer …

Deze luxe limited edition telt 110 pagina’s, met onder andere nooit eerder gepubliceerde foto’s. 

Win!

MenSport & Showpaard mag één exemplaar van ‘International Horse Show’ weggeven aan een abonnee. Winnen? Stuur dan een mail naar info@mensport.nl en wie weet ligt het boek dan binnenkort bij jou op de mat of in de brievenbus. Niet gewonnen? Je kunt het boek voor €45,00 kopen op www.mediaboek.nl.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 8 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. 

Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets en kleding in de vele winacties. Check snel via deze link welke abonnementenvormen er zijn.