Afbeelding

AVEVE verbindt naam aan MenSport Wisseltrofee België 2018

Algemeen

De AVEVE MenSport Wisseltrofee is een stimuleringsprijs voor jong en oud. De trofee wordt uitgereikt aan de beste Belgische menner in de CAN* en CAN** wedstrijden in 2018. De competitie gaat over alle categorieën voor zowel pony’s als paarden. Naast de dressuur tellen ook de vaardigheid en de marathon. Het klassement wordt dus opgemaakt op basis van de overall uitslag. Er komt een klassement en trofee voor de CAN* en een voor de CAN**. De drie beste resultaten per menner over het gehele seizoen tellen mee.

Automatisch opgenomen

Voor de competitie hoef je je niet speciaal aan te melden. Als je aan wedstrijden in België deelneemt, worden je resultaten automatisch in het klassement opgenomen. Weet je nu al dat je deel gaat nemen in het komende seizoen?Let dan op tijdens Flanders Horse Expo, want daar zal tijdens de menmiddag op 25 februari nog meer bekend worden gemaakt over de competitie.

Over AVEVE

logo AVEVE Groep AVEVE is de belangrijkste toeleverancier van basisproducten voor de professionele land- en tuinbouw in België en heeft een uitgebreid netwerk van ruim 250 verkooppunten. In de AVEVE-winkels wordt de agrarische expertise dagelijks ingezet om particuliere tuin-, dier- en bakliefhebber zo goed mogelijk te helpen bij hun aankopen.

Paardenvoeding

Ook op het gebied van kwalitatief hoogwaardige paardenvoeding is AVEVE al jaren een gevestigde naam. Voor zowel professionele als recreatieve ruiters en menners als voor fokkers en staleigenaren heeft AVEVE een uitgebreid assortiment voeders, afgestemd op de specifieke voedingsvereisten van de diverse disciplines. Naast de onmiddellijke nabijheid van een winkel heeft AVEVE de expertise en de producten in huis voor praktisch alles wat met het houden van paarden te maken heeft. Van beweiding (meststoffen, graszaden, weideafrastering), voeding (krachtvoeders, ruwvoeders, supplementen), paardenmateriaal, stalstrooisel tot zelfs een wasservice voor paardendekens. Neem dus eens een kijkje bij je lokale AVEVE-verkooppunt of op www.avevewinkels.be.
Afbeelding