© DigiShots
© DigiShots DigiShots

MenSport breidt uit!

Algemeen

Het outdoor seizoen is inmiddels van start gegaan en de lente heeft zich aangekondigd. Het belooft weer een mooi seizoen te worden.

Er verandert echter wel wat vanaf het volgende MenSport nummer. Het Showpaard-magazine, dat de afgelopen jaren een zelfstandige titel was binnen MP Horses, gaat de krachten bundelen met MenSport: 1 + 1 = 3. Vanaf magazine nummer drie wordt deze verandering doorgevoerd. MenSport wordt daardoor dikker en blijft het informatieve magazine waarin de aangespannen sport centraal staat. Precies zoals je van ons gewend bent. Hier wordt het Showpaard-nieuws, -achtergrondverhalen en -kalender aan toegevoegd. Door de redacties, de mensen en de middelen samen te voegen, staat de nieuwe titel MenSport & Showpaard sterker dan ooit tevoren. 

Het eerste Mensport & Showpaard-nummer valt in de week van 9 mei op de mat. Mocht u een abonnement hebben op beide magazines, dan wordt uw abonnement automatisch omgezet. U krijgt hierover aankomende week bericht. 

Heeft u vragen over deze verandering, of suggesties om de mooie titel MenSport & Showpaard nog completer en aantrekkelijker te maken? Neem dan contact op met Community Redacteur Meike Paridaans, via info@mensport.nl

Enthousiast geworden? Neem nu een abonnement op Mensport, en mis geen nummer meer!