Afbeelding

Al veel aanmeldingen voor Paarden4daagse Epe

Recreatie

Het duurt nog een paar maanden voordat de 29ste Paarden4daagse in Epe, van 4 t/m 7 juni, van start gaat. Veel deelnemers van voorgaande jaren zijn al fanatiek bezig met de voorbereidingen en ruiters en menners uit Nederland, België en Duitsland hebben zich al aangemeld.

Dat de Eper Paarden4daagse populair is, blijkt wel uit het feit dat er op de eerste inschrijvingsdag al zo’n 370 aanmeldingen binnenkwamen. In totaal zijn 500 startplaatsen te vergeven. Als het aantal aanmeldingen groter is, zal er op 1 februari worden geloot. We hopen dat een loting niet nodig zal zijn. De inschrijving blijft open tot 1 mei.

Aanmelden

Geoefende ruiters en menners met een goed getraind paard of pony zijn van harte welkom om deel te nemen. Aanmelden kan heel gemakkelijk via de website www.paarden4daagse.nl/inschrijven.

Variatie aan rassen

Tijdens de Paarden4daagse kunnen ruiters en menners vrij een starttijd kiezen tussen 12:30 en 17:00 uur, om vervolgens individueel of in een groep op ontspannen wijze de circa 20 km lange routes in de prachtige Veluwse natuur af te leggen. Bijzonder om te zien hoe zoveel combinaties met de meest uiteenlopende paarden- en ponyrassen samen oprijden.

Activiteiten

Op alle dagen van de week zijn er ook allerlei nevenactiviteiten, zoals op maandag een gezellige ‘Ontmoet & Groet’ en clinics voor deelnemers, op dinsdag een ritje met ouderen met een paardentram, op woensdag activiteiten voor kinderen inclusief ponyrijden, op donderdag een spetterende feestavond en ter afsluiting op vrijdag onder grote publieke belangstelling de glorieuze intocht met veel verklede deelnemers en paarden door het dorpscentrum van Epe.

Informatie: Paarden4daagse

Tekst en foto: Persbericht