Afbeelding

Bestel nu tickets voor jubileumshow JongKWPN en JongKFPS

Evenementen

Voor de tuigpaarden werd in de jaren 80 door de Vereniging van Fokkers en Eigenaren van het Tuigpaard al een jeugdcommissie in het leven geroepen. Hierdoor was het mogelijk dat deze commissie door en voor jongeren destijds een prominente plaats kon innemen in de vereniging. Door middel van het organiseren van jeugddagen met voorlichting en discussie ten aanzien van fokkerij en alle aanverwante onderwerpen evenals trainingsdagen.

Jong KWPN

In 2004 pakte het KWPN deze handschoen op en ontstond JongKWPN, dat niet alleen jongeren wil enthousiasmeren en voorlichten over KWPN tuigpaarden maar ook ten aanzien van de overige KWPN richtingen, springen, dressuur en Gelderse paarden.

Jong KFPS

Vijf jaar later, in 2009, werd ook het KFPS doordrongen van het belang om de jeugd meer te betrekken bij het stamboek en speciaal voor het activiteiten te gaan ontplooien. Zo ontstond JongKFPS.

Jubilea

Beiden groeiden in ledentallen en nemen een belangrijke plaats in binnen de stamboeken door de evenementen die er georganiseerd worden en de educatieve rol die hiervan uitgaat. Inmiddels bestaat JongKWPN dus 20 jaar en viert JongKFPS haar 15-jarig jubileum.

Jubileumshow

Met hun jubileum in hetzelfde jaar hebben de beide jeugdverenigingen de handen ineen geslagen en uit deze samenwerking is het plan voor een gezamenlijke jubileumshow ontstaan op zaterdag 2 maart in Dronten bij Hippisch Centrum Flevodrome.

Ticketverkoop

Bestel nu online je ticket voor de jubileumshow JongKFPS en JongKWPN! Deze avond is zowel voor leden als niet-leden van het JongKFPS en JongKWPN. Je kunt je ticket bestellen via de onderstaande link:

Bestel je ticket

Details: 

  • Datum: zaterdag 2 maart 2024
  • Inloop: 19:30 uur
  • Aanvang show: 20:00 uur
  • Adres: Wisentweg 9a, 8251 PB Dronten

Ticket verplicht voor zowel leden als niet-leden.