Afbeelding

Winactie: Workshop longeren

Winacties

Longeren is een zeer gewenste aanvulling op de training van een menpaard en -pony. Wil jij jouw manier van longeren verbeteren, zodat je paard beter door zijn lijf kan lopen en fijner aan de hulpen komt te staan? Lees hieronder hoe je kans maakt op een workshop longeren van TAKT Academy!

Tijdens de eendaagse workshop Longeren van TAKT Academy leer je je paard op een correcte manier zijn lichaam te gebruiken zonder hulpteugels. Je leert hoe je het paard in zijn verticale balans herstelt, zodat hij zich kan ontspannen. Je gaat rechtrichten aan de enkele of dubbele longe.

De workshopdag

Je begint de dag met een theorieblok en brengt vervolgens het geleerde in de praktijk. Je gaat zelf, onder begeleiding, met meerdere paarden aan de slag. Je hoeft geen eigen paard mee te nemen, maar het mag wel. Er wordt sowieso ook altijd gewerkt met de paarden die bij TAKT Academy in training staan. Zij zijn bekend met de longeermethode en kunnen jou super leren hoe dat voelt.

Kijk voor meer informatie over TAKT Academy op de website www.taktacademy.nl.

Winnen?

Wil jij de workshop ‘Longeren aan de enkele longe’ of ‘Longeren aan de dubbele longe’ winnen? Vul dan in dit formulier in welke workshop de voorkeur heeft & maak kans!

Afbeelding
Afbeelding