Het menvliegendeken
Het menvliegendeken

Winactie: Menvliegendeken

Winacties

De temperatuur stijgt en de dagen worden langer: de lente is in volle gang. Dat betekent dat we steeds meer buitenritten kunnen gaan maken, maar ook dat we ons weer moeten voorbereiden op het vliegen- en dazenseizoen.

Gelukkig heeft www.allesvoordemenner.nl dé oplossing, de vliegendeken met hals, speciaal voor de mensport. En MenSport & Showpaard mag één exemplaar weggeven! De handige vliegendeken is gemaakt van sterke nylonstof en afgewerkt met een moderne nylonband. De deken is voorzien van leidselsleutel-uitsparingen, zodat de sleutels het tuig niet in de weg zitten. Daarnaast heeft de deken extra bevestigingsriemen voor aan het tuig, waardoor deze goed op zijn plaats blijft tijdens de rit. Kortom: de perfecte deken om je paard of pony, in alle maten, te beschermen tegen ongedierte!

Winnen?

Wil jij kans maken om dit deken te winnen? Vul dan dit formulier in en maak kans om de vliegendeken ter waarde van €67,00 te winnen! Wil je er zeker van zijn dat jouw paard dit vliegenseizoen goed beschermd is? Bestel deze deken dan via www.allesvoordemenner.nl!