Afbeelding

Winactie: Tickets Flanders Horse Expo

Winacties

Eind februari 2024 staat de 15e editie van Flanders Horse Expo op de agenda. In de expohallen van Gent komen meer dan 2000 paarden aan de start van verschillende wedstrijden en demonstraties. Het sportieve luik omvat wedstrijden uit verschillende disciplines en brengt voor elk wat wils.

Op zondag komt de mensport aan bod. Tijdens de show “Best of Belgium” gaan twaalf menners aan de start in de categorieën vierspanpony, vierspan paard en tweespan paard. Zij nemen het per categorie tegen elkaar op.

Het parcours wordt gebouwd door parcoursbouwer Johan Jacobs. Hij wordt bijgestaan door Dimitri Verstraeten en Julien Vanhoenacker. Internationaal jurylid Bert Jambon verzorgt de beoordeling. Het wordt een spectaculaire show voor jong en oud. De volgende menners doen mee. 

Wil jij kans maken om gratis te komen genieten bij Flanders Horse Expo? Abonnees maken kans! Vul vóór 15 februari dit formulier in en maak kans op een duoticket. De tickets zijn geldig op één dag naar keuze. Niet gewonnen? Tickets bestellen kan via https://www.flanders-horse-expo.be/..

Geen abonnee?

Wil jij deze tickets winnen? Abonnees maken kans! Nog geen abonnee? Dan is het tijd om daar verandering in aan te brengen. Abonnee word je heel gemakkelijk via deze link.