Masterclass4
Masterclass4

MenSport@Home geeft feedback waar je direct mee aan de slag kunt

Algemeen

Vanaf 1 januari kun jij ook als menner je proef insturen en laten beoordelen bij MenSport@Home. MenSport@Home is een samenwerking tussen MenSport Magazine en We All Ride! De menproeven van MenSport@Home zijn door niemand minder dan internationaal menjurylid Peter Bonhof bedacht. Peter vertelt enthousiast: “Ook voor de internationale menwedstrijden heb ik al eerder proeven mogen samenstellen, dus dat was geen probleem. In de proeven spelen uiteraard ontspanning, takt, regelmaat, aanleuning, enzovoorts een belangrijke rol.”

Laagdrempelig

“Het leuke is dat ik ook de proeven als één van de juryleden mag beoordelen. Tijdens de proeven spreek ik bij elk onderdeel direct in wat er goed gaat en wat er beter kan. Daarna geef ik ook nog algemene feedback, waar je direct mee aan de slag kunt. Heel leerzaam dus! En laagdrempelig, want de proef kun je gewoon in je eigen rijbaan rijden. Als tip om punten te verdienen, wil ik alvast meegeven; rijd goed door de hoeken. Succes!”, besluit Peter.

Klassement

Wil je dus een keer kijken waar je staat als menner, pak dan nu je kans. Extra leuk is dat er per klasse een klassement opgemaakt wordt en er leuke prijzen te winnen zijn. Op de website van weallride.nl vind je meer informatie om mee te kunnen doen aan Mensport@Home   Overname zonder bronvermelding én toestemming via info@mensport.nl is niet toegestaan. Foto: Stock