Setjesenz mennen
Setjesenz mennen Foto: Privébezit/DvR Photography

Setjesenz; uniek, betaalbaar en ook voor de mensport!

Algemeen

Setjesenz is een begrip in de paardensport. Esmeralda van Schaardenburg ontwerpt nu ook de leukste en meest praktische items voor de mensport. Zoals de speciale Franky’s coats. De jassen kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Hoe gaaf is dat?! Esmeralda vertelt enthousiast: “Je kunt de jas samenstellen in de gewenste kleur, in de korte of lange uitvoering, gevoerd of ongevoerd en bedrukt met eigen gekozen afbeelding.”

Praktisch

“Deze water- en winddichte jas is gemaakt van goretex. De mouwen zijn vier centimeter langer gemaakt, speciaal voor de menners. De jas heeft waterdichte ritsen en een afneembare capuchon. Deze jas is in de voorjaarsuitvoering en winteruitvoering te verkrijgen, in maar liefst 33 verschillende kleuren! In kort en lang model, en ook nog bij Setjesenz te bedrukken met de naam van jouw menteam.”

Teleurstelling?

“Er zijn uniseks modellen, zodat de bodyprotector eronder kan, en damesmodellen. Het is allemaal begonnen toen Tamara Jongenengel in mijn stand kwam en ik haar moest teleurstellen, omdat ik niks voor menners had. Ik vroeg haar of ik haar mocht gaan sponsoren, omdat ik ook mensportproducten wilde gaan maken. Inmiddels sponsor ik haar menteam ‘De kleine vriendjes’ en ook menteam Nollen. Zo heb ik tuigonderleggers voor de kleinste pony’s en de grootste paarden; in effen kleuren, maar ook met prints en glitters.” Informatie: www.setjesenz.nl. Bron: MenSport / Overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan. Foto’s: Privébezit/DvR Photography en Saartjefotografie 
[caption id=”attachment_14087” align=”alignnone” width=”300”] Foto: Privébezit/Saartjefotografie[/caption]
Setjesenz mennen
Setjesenz mennen
Setjesenz mennen
Setjesenz mennen