Koerina Dijkstra
Koerina Dijkstra Foto: Geert Bouius

Wil jij les van Koerina Dijkstra?

Instructie

In elk nummer van MenSport & Showpaard krijgt een abonnee les van een professionele instructeur. Voor nummer 7 verzorgt niemand minder dan Koerina Dijkstra deze les. Wil jij je aanmelden? Dat kan nog tot en met zondag 13 augustus!

Koerina is zelf meervoudig districtkampioen van Mendistrict Noord in dressuur en vaardigheid, met meerdere paarden. Daarnaast werd ze Nederlands kampioen in de klasse L in 2017 en werd kampioen in de klasse B & Z van de KFPS Sportcompetitie in 2018. Indrukwekkend dus! 

Naast het rijden van haar eigen paarden geeft ze les aan een zeer diverse groep menners. Van mensen die de overstap maken van onder het zadel naar het mennen, tot combinaties die ZZ rijden: voor Koerina is het dagelijkse koek. “Ik vind dat dressuur de basis is voor de marathon en de vaardigheid, dus daar ligt de focus voornamelijk op in mijn lessen. Ik geniet van beginners, maar ook van menners die de puntjes op de ‘i’ willen zetten. Samen met de menner kijk ik naar de doelen, waar we in de les gestructureerd naartoe werken”, legt ze uit. 

Ben jij abonnee van MenSport & Showpaard en wil jij een les volgen bij Koerina en heb jij de mogelijkheid om met je aanspanning naar Burgum (Friesland) te komen? Stuur dan een mail naar info@mensport.nl met informatie over jou en je paard(en)/pony(’s) en wie weet zien we je snel! 

Ben je nog geen abonnee, dan is dit een mooi moment om daar verandering in te brengen. Je maakt dan kans op deze les en je zorgt ervoor dat Mensport ook op de lange termijn kan blijven bestaan.

Foto: Geert Bouius