Jan Bijeman
Jan Bijeman Foto: Jeanine Benschop

Wil jij les van Jan Bijeman?

Winacties

In elk nummer van MenSport & Showpaard krijgt een abonnee les van een professionele instructeur. Voor één van de volgende edities krijgt een abonnee van MenSport & Showpaard les van Jan Bijeman! Wil jij je aanmelden? Dat kan nog tot en met zondag 26 november!

Jan Bijeman is zeker geen onbekende in de mensport. Naast dat hij zelf internationaal heeft gereden, heeft hij vele nationale titels veroverd én hij geeft niet onverdienstelijk les. Zo is hij van grote waarde geweest bij de mensport carrière van Jan de Boer, de ‘zusjes Pijl’, en Raymon & Jelle Leliveld. 

“Ik ben bij veel succesvolle menners vanaf het begin af aan betrokken geweest. Dat vind ik overigens ook het allerleukst: fanatieke aanspanningen met potentie zien doorgroeien en boven zichzelf uit zien stijgen. Het maakt mij niet uit of je enkel- of tweespan rijdt en of je wilt werken aan de dressuur of vaardigheid”, aldus Jan Bijeman. 

Ben jij abonnee van MenSport & Showpaard, wil jij een les volgen bij Jan en heb jij de mogelijkheid om met je aanspanning naar omgeving Utrecht te komen? Stuur dan een mail naar info@mensport.nl met je motivatie en informatie over jou en je paard(en)/pony(’s). Wie weet zien we je snel!

Ben je nog geen abonnee, dan is dit een mooi moment om daar verandering in te brengen!